Honning


Dansk honning


dansk bihonning

Bihonning

Søbogaards blomsterhonning er indsamlet af sjællandske bier. En bi flyver 30.000 km på en liter honning. For at samle 1 kg honning bruger bifamilien selv 8 kg brændsel - til et glas honning må bierne besøge 15 millioner blomster.

Fast honning 450 g

dansk lyng honning

Lyng honning

“Heden, ja man tror det næppe, men kom selv, bese den lidt: Lyngen er et pragtfuldt tæppe, blomster myldre milevidt, skynd dig, kom! Om føje år heden som en korn- mark står.” H.C. Andersen 1859. Digtet på rejse i gennem Jylland. Så galt gik det dog ikke. Søbogaards lyng- honning vidner om, at der stadig er man- ge måder at nyde den danske lyng.

Fast honning 450 gblomster honning

Blomster Honning

Med en klassisk honning smag, og med sit perlemorsagtige mønster og farve, er denne nye danske honning samlet af bier fra marker, heder og enge i det Midtjyske. Det nyeste skud på honning stammen hos Søbogaard.

Fast honning 450 g

fermenteret bibrød

Bibrød

NYHED!

Biernes iver for at samle så meget forråd som muligt, gør at de ofte gemmer så meget pollen, at der ikke er plads til den nødvendige nektar, som skal sikre biernes overlevelse gennem vinteren. Den fermenterede pollen stammer udelukkende fra biernes overskudsproduktion.

Hvert lille pollen smager forskelligt, da bierne flyver til mange forskellige planter. Pollen kan evt. bruges i smoothie eller sammen med müsli. Kan også spises rent.

100 g


SØBOGAARD APS KIMMERSLEVVEJ 11, 4140 BORUP

VOLDSGÅRDSVEJ 36, 7400 HERNING

TLF: 57526060, FAX. 57522412


Herning

kontrol rapport

Borup

kontrol rapport